miércoles, 9 de febrero de 2011

DOS RATOLINS A LA LLUNA

Autora: Lucia Scuderi
Breu informació sobre l’autora:Viu i treballa a Catania. Es va graduar en literatura Moderna i a partir del 1991 es va dedicar a la il·lustració.
Ha escrit i il·lustrat llibres per a nens amb diverses editorials. Ha exposat en nombroses mostres col·lectives de prestigi a Itàlia i també a l’estranger, i ha guanyat nombrosos premis.
Des de fa gairebé 16 anys es dedica a la literatura infantil, a l’ il·lustració, a l’educació de l’ imatge, la comunicació visual i gràfica.
Traducció: Teresa Farran 
Editorial: Joventut
Llengua :Català 
Tipus de llibre: llibre d’imaginació

Resum del conte: Els dos ratolins volen marxar molt i molt lluny i amunt amunt. Volen pujar fins a la Lluna!, els costa molt d’esforç arribar-hi, però un cop són allà dalt i veuen el petit globus blau i verd en la immensitat de l'espai, s'enyoren de casa seva (el seus amics, de la seva bicicleta...) s’ho pensen i volen tornar a la terra, comensen a corre i els dona temps d’enganxar-se a la pota de l’ocell que els havia ajudat arribar a la Lluna, i volant tornen cap a casa seva.

Recomano aquest conte, en primer lloc perquè el missatge que transmet considero que és molt interessant, ja que ens diu que hem de valorar les coses que tenim, més del que ho fem.  Aquesta història dels dos ratolins, ens pot ajudar a fer reflexionar als infants sobre que molts cops fins que no hem perdut aquella cosa que tant ens agradava, no ens adonem de l’important que era.
A més cal dir que les il·lustracions són molt boniques i la manera com estan organitzades les pàgines també.
Deixo un enllaç a una pàgina web en la que és pot escoltar la narració d’aquest conte, enregistrada per uns nens i nenes de P3. 
http://www.ivoox.com/dos-ratolins-a-lluna-audios-mp3_rf_206143_1.html


No hay comentarios:

Publicar un comentario