domingo, 13 de febrero de 2011

HISTÒRIES DE RATOLINS

Autor: Arnold Lobel
Breu informació sobre l’autor: Va néixer a Los Angeles, California, l’any 1933. Va estudiar a Nova York i es va casar amb Anita, una prestigiosa il·lustradora. S’ha convertit amb un clàsic de la literatura infantil. La seva extensa trajectòria com escriptor i il·lustrador ha tingut molt reconeixement públic i ha rebut diversos premis: com el Caldecott Honour Book, el Christopher Award, el Caldecott Award y el Newbery Honour Book.

Cal dir que Arnold Lobel va morir a Nova York al 1987. I la traducció de les seves obres en castellà no arriba a la dotzena.

Editorial: Kalandraka Editora
Col·lecció: Llibres per a somiar
Llengua : Català
Tipus de llibre: llibre d’imaginació

Resum del conte: En aquest conte hi ha 7 contes diferents, però cal dir que tots set estan lligats.
El pare de set ratolins els fica al llit i els promet que els explicarà un conte a cada un si quan acabi estan tot adormits. Els comença contant “El conte del pou dels desigs”, a continuació el dels “Núvols”, segueix amb el del Ratolí molt alt i ratolí molt baix”, el quart conte que explica és “El ratolí i els vents” el cinquè que els explica el pare és “El viatge”, el sisè es diu “El ratolí vell “i per últim conte “El bany”.
Els set ratolins ja s’han adormit i el pare ratolí tanca el llibre per anar a dormir.

Recomano aquest conte per la originalitat de en un mateix conte lligar-hi tants contes, i unir-los tots. Cal dir que em va sobtar i em va agradar molt aquest fet, i a més els contes son molt bonics.
A continuació posarè un vídeo del youtube amb un dels contes que s'expliquen, concretament "El viatge":

No hay comentarios:

Publicar un comentario