jueves, 10 de febrero de 2011

QUE VALENT!


Autor: Lorenz Pauli
Breu informació sobre l’autor: Va néixer l’any 1967, va estudiar administració d’empreses i per ser professor d’infantil. Paral·lelament d’aquestes dues carreres, treballa creant històries i llegint per programes de radio i cases editorials.
Traducció catalana: Maria Antònia Torras

Il·lustradora: Kathrin Schärer
Breu informació sobre l’il·lustradora: Katrin Schaërer és professora de Belles Arts. Treballa al College of Design en Basel. També ensenya en un col·lègi enfocat en teràpia del llenguatge. Cal dir que és una molt bona il·lustradora de llibres infantils.

Editorial: Joventut
Llengua : Català
Edat recomanada: A partir dels 5 anys.
Tipus de llibre: llibre d’imaginació

Resum del conte: Quatre amics, un ratolí, un cargol, una granota i un pardal; es troben i  decideixen fer una competició per veure qui és el més valent. Tots demostren la seva valentia, tot i que cadascú a la seva
manera. 
Recomano aquest conte,  ja que m’agrada molt el tema i el missatge que transmet. Tracta sobre la valentia i els límits de cadascú, de vegades els actes d’uns poden ser un repte per uns altres, i per aquesta raó cal que aprenguem a ser empatics i acceptar a les persones tal com són.
Considero que aquest tema es interessant treballar-lo amb els infants, i aquest conte pot ser una bona eina per fer-ho.
Crec també que és molt adient per ensenyar a acceptar-se a sí mateix. Per aprendre que, malgrat les aparences, un pot aconseguir el que es proposa si hi posa molt d’esforç, empenta i ganes de sortir-se’n.

No hay comentarios:

Publicar un comentario